Update Corona 03/04: geen wedstrijden in april. ACK quiz afgelast.

Ondertussen zijn we al enkele weken ver in deze corona-tijden. Hopelijk heeft iedereen zijn/haar weg gevonden en vergeten jullie niet om aan sport te doen, zij het op individuele basis.

Hoe ziet de wedstrijdkalender er (voorlopig) uit? Alle KAVVV-wedstrijden in april zijn afgelast. Dat betekent dat de eerstvolgende wedstrijd op onze kalender plaats heeft op vrijdagavond 8 mei, namelijk de pistemeeting in Wommelgem. Andere wedstrijden in mei zijn de pistemeetings van Schoten (09/05), Gooreind (16/05), Burcht (21/05) en Kalmthout (23/05). Het schema van deze meetings zelf vinden jullie elders op deze site. Uiteraard is dit alles onder voorbehoud van nieuwe corona-maatregelen! De voorziene meeting van 30/05 in Deurne is afgelast.

Voorts hebben wij beslist om onze ACK-quiz (11e editie), gepland op 24/04, af te gelasten. Onze sportquiz (08/05) blijft, onder voorbehoud uiteraard, op de kalender.

De Gemeente heeft overigens ook beslist dat de parkcross (1 mei), waar ACK altijd graag aan meewerkt, dit jaar niet niet doorgaat.

Bedankt voor alle begrip. En take care!
Het Bestuur van ACK.