kavvv

Als lid van ACK ben je automatisch ook lid van de KAVVV. Dit is de Koninklijke Antwerpse Vereniging Van Vriendenclubs, een federatie van sportclubs in het Antwerpse.

Je kunt hierdoor gratis deelnemen aan atletiekwedstrijden die de KAVVV organiseert. De plaats en tijd van die wedstrijden vind je op deze site of in de programmaboekjes in ons clublokaal. In de zomer zijn dit vooral pistemeetings, in de winter veldlopen.

Enkele weken na je inschrijving krijg je een borstnummer en een lidkaart. Heb je die nog niet ontvangen? Ze liggen meteen rechts in het clublokaal, vraag het even aan je trainer of iemand van het bestuur.

Borstnummer

Je bevestigt je borstnummer vooraan op je loopshirt bij iedere KAVVV wedstrijd. Neem dus best ook veiligheidsspelden mee. Je borstnummer is persoonlijk en blijft geldig, ook als je lange tijd geen lid meer bent geweest. Bewaar dit goed.

borstnummer

Lidkaart

Neem je lidkaart ook steeds mee bij iedere KAVVV wedstrijd. Deze wordt ingescand om je in te schrijven. Je lidkaart is persoonlijk en blijft geldig, ook als je lange tijd geen lid meer bent geweest. Bewaar dit goed.

lidkaart