Geboren in 2008 of later? Inschrijven is dan pas mogelijk na de grote vakantie! Wegens het grote aantal leden hebben we momenteel een inschrijvingsstop voor die leeftijdsgroep.

leden fiche heren
Voorbeeld leden fiche, beide zijden in te vullen.
  1. Kom even langs in het clublokaal om een ledenfiche in te vullen. Vul beide zijden in en laat ze in het clublokaal liggen. Tijdens de trainingsuren is er altijd wel iemand aanwezig om je hiermee te helpen. (Als je vlak voor of na de trainingsuren komt heeft de trainer wat meer tijd voor je).
  2. Betaal lidgeld op IBAN BE66-7895-7044-0143 BIC GKCCBEBB met vermelding van voornaam, achternaam en geboortedatum.
  3. Stuur een e-mail naar leden@ack.be , je krijgt op die manier ook bericht als je inschrijving afgerond is.

Ben je ooit al lid geweest? Dan hoef je geen fiche meer in te vullen. Lidgeld overschrijven is voldoende.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €70 voor een individueel lid en €180 voor 3 gezinsleden. Daarna komt er €30 bij per extra gezinslid.

Bij aansluiting na 1 april word je meteen lid voor de rest van het lopende seizoen, plus het volgende seizoen. Het lidgeld bedraagt dan €100 voor een individueel lid en €270 voor 3 gezinsleden.

Je lidmaatschap loopt elk jaar van 1 oktober tot en met 30 september van het volgende jaar.

Voordelen lidmaatschap

  • Je kunt altijd deelnemen aan iedere clubtraining en je bent daarbij verzekerd tegen ongevallen.
  • Je kunt gratis deelnemen aan KAVVV wedstrijden. Je krijgt daarvoor ook een borstnummer en lidkaart.
  • Je kunt tippunten verdienen door deel te nemen aan KAVVV-wedstrijden. Met minstens 50 tippunten krijg je een leuke prijs aan het einde van het seizoen.
  • Je maakt deel uit van een grote sportclub met een goede sfeer. Het is veel leuker om in groep te lopen dan alleen, en je leert er nieuwe mensen mee kennen.

Proberen?

Drempelvrees is nergens voor nodig. Kom gewoon opdagen bij een van de trainingen en meld vooraf even aan de trainer dat je eens komt proberen. Kijk even bij de trainingen welk niveau best bij je past. Bij sommige mensen heerst het misverstand dat een atletiekvereniging enkel voor competitiebeesten is, of dat je er moet speerwerpen en hoogspringen. Je zult snel merken dat er een plaats is voor lopers van elk niveau. Denk er aan op dat je op eigen risico meedoet zolang je aansluiting niet volledig in orde is (je bent pas verzekerd zodra je lid bent).

Trek makkelijk zittende, sportieve kledij aan waar je in kunt zweten 🙂 Loopschoenen zijn een must.

Leeftijd

Kinderen kunnen lid worden vanaf het jaar dat ze zes worden, voor de meesten dus als ze naar het eerste studiejaar gaan. Een bovengrens is er uiteraard niet, zo lang je je fit voelt mag je komen :-). Deelnemen aan wedstrijden is pas toegestaan na de zesde verjaardag.

Rijksregisternummer

In haar decreet van 10 juni 2016 legt de Vlaamse Overheid ons op een minimum aantal gegevens te verzamelen over onze leden. Het nieuwe decreet geeft clubbesturen uitdrukkelijke toestemming het rijksregisternummer op te vragen en te bewaren in een ledenbestand.
Het rijksregisternummer bestaat uit 11 cijfers en is te vinden op  je identiteitskaart en klevers van het ziekenfonds. De eerste cijfers duiden je geboortedatum aan.

rijskregisternr_pas

Vragen over lidmaatschap?