Lidgeld

Schrijf je lidgeld over op BE66-7895-7044-0143 met vermelding van je naam.

Tussen 1 september en 31 maart: het lidgeld bedraagt €70 voor een individueel lid en €180 voor 3 gezinsleden. Daarna komt er €30 bij per extra gezinslid.

Tussen 1 april en 31 augustus: het lidgeld bedraag €100 voor een individueel lid en €270 voor 3 gezinsleden. Je bent dan lid voor de rest van het lopende seizoen en ook meteen voor het volgende seizoen.

Je lidmaatschap loopt elk jaar van 1 oktober tot en met 30 september van het volgende jaar.

Leeftijd

Kinderen kunnen lid worden vanaf het kalenderjaar dat ze zes worden, voor de meesten dus als ze naar het eerste studiejaar gaan. Een bovengrens is er uiteraard niet, zo lang je je fit voelt mag je komen :-). Deelnemen aan wedstrijden is pas toegestaan na de zesde verjaardag.

Proberen?

Kom gewoon eens langs bij een van de trainingen! Meld ter plekke even aan de trainer dat je komt proberen. Je kijkt best eerst bij de trainingen welk niveau bij je past.

Voordelen lidmaatschap

  • Je kunt altijd deelnemen aan iedere clubtraining en je bent daarbij verzekerd tegen ongevallen.
  • Je kunt gratis deelnemen aan KAVVV wedstrijden. Je krijgt daarvoor ook een borstnummer en lidkaart.
  • Je kunt tippunten verdienen door deel te nemen aan KAVVV-wedstrijden. Met minstens 50 tippunten krijg je een leuke prijs aan het einde van het seizoen.
  • Je maakt deel uit van een grote sportclub met een goede sfeer. Het is veel leuker om in groep te lopen dan alleen, en je leert er nieuwe mensen mee kennen.
  • Je krijgt een loopshirt van de club.

Voorwaarden

Door lid te worden, ga je akkoord met de reglementen van de federatie. Je verklaart daarbij ook dat je kennis hebt genomen van de privacyverklaring.

Vragen over lidmaatschap?

Informatie