404 lopers op spetterend loopfeest in Heide

Onze 6e Suske en Wiske-loop en Turfloop draaide uit op een gigantisch loopfeest voor jong en oud.    Opnieuw stonden de weergoden aan onze kant en zorgde een grote groep helpers voor een puike organisatie.  Gevolg: maar liefst 148 kids; 121 5k-lopers en 135 10k-lopers finishten hun race.  Kortom, 404 sportievelingen van alle leeftijden maakten er een spetterend loopfeest van.

We willen alvast alle atleten, supporters en uiteraard alle helpers bedanken.  Dankzij iedereen overtrof deze uitgave opnieuw de vorige; en we beloven volgend jaar nog beter te doen.  Noteer alvast 20 september in Uw agenda.

Snelste heer op de 10k was Jan Adriaensen (31m11s); bij de dames was Els Van Hooydonck (38m53s) de beste.  Alle podia en de tijden van alle 5k en 10k lopers zijn uiteraard terug te vinden in de uitslag.

Bedankt allemaal.  We hebben er allemaal van genoten.