8e Heideturfloop opnieuw een groot succes!

Ook de 8e editie van onze Grote Heideturfloop werd opnieuw een groot succes.  De weergoden waren ons -naar goede gewoonte- gunstig gezind en de wedstrijd kon plaats vinden in perfecte omstandigheden.  Achteraf hoorden we van velen dat onze Heideturfloop één van de -zoniet dé- gezelligste van de provincie is.  En daar zijn we fier op!

Bij de 5km (2 rondjes) waren er 88 finishers.  Bij de heren was Kevin Ysenbaardt de snelste (17m49); bij de dames ging de overwinning naar ACK-youDSC_0408ngster Lisa Gotink (22m43).

De 10km-lopers legden 4 rondjes af; 87 lopers haalden ook de finish.  Frederik Sleutel was de snelste van alle deelnemers in een winnende tijd van 34m 16sec.  Snelste dame was Joke Deschacht met een tijd van 39m36s.  Snelste 40-plussers waren Philip Thenaert en Carine Van Hooydonck (ACK-trainster), terwijl Eric Bartholomeeusen en Carina Michiels de 50+ categorie wonnen.

ACK dankt alle atleten, supporters en de vele helpers om van deze 8e editie opnieuw een groot succes te maken.  En zeker tot volgend jaar bij onze 9e editie!

Klik hier voor alle foto’s.