ACK-feestje voor Trainers en Bestuur

Op 3 december vond het jaarlijks samenzijn van trainers en Bestuur van ACK plaats.  Aangezien ACK dit jaar veertig jaar bestaat, werden ook alle vorige voorzitters uitgenodigd.  40 jaar ACK; dat zijn 6 voorzitters: Jos Thys (mede-stichter), Marleen Thys, Ingrid Van Loon, Peter Bosmans (die er jammer genoeg niet kon bij zijn), Dirk Weyns en huidig voorzitter Danny Gotink.

Onze voorzitter opende het officiële gedeelte met een terugblik op 2016.  ACK organiseerde een pak evenementen (2 crossen, pistewedstrijd, turfloop, quiz, …) en natuurlijk was er de grote opening van het sportpark in augustus.  Er is dit jaar zeer hard gewerkt door een pak helpers met als resultaat een financieel én sportief gezonde club!  in september kwamen er maar liefst meer dan 80 nieuwe leden bij!

Er werd alvast vooruit gekeken naar 2017 met oa de 8e editie van onze quiz (maart) en natuurlijk een jubileum-editie van de Turfloop (10e editie in september).  Voorts zullen we opnieuw 2 crossen én 2 pistewedstrijden organiseren.

Een grote club met ruim 300 leden heeft nood aan een grote groep enthousiaste trainers.  En die hebben we!  En terecht werden deze in de bloemetjes gezet.  Iedere week staan zij op de piste om jong en oud te begeleiden in de uitoefening van hun sport.  CHAPEAU TRAINERS!

Ook onze materiaalmeester en manusje van alles Jos Brocatus werd in de hulde betrokken.  En tot slot kreeg de voorzitter nog een flesje aangeboden…  En toen werd er lekker getafeld (buffet van traiteur Tinne), geborreld en gekeuveld.  Het was weer gezellig!

Klik hier voor alle foto’s

 

Woordje van de voorzitter. (deel van ) onze trainersgroep. 40 jaar voorzitters…
dsc_0011dsc_0054dsc_0059