Gemeente Kalmthout viert zijn kampioenen. En ook 7 ACK-ers.

Tijdens de KAVVV pistekampioenschappen in de zomer van 2016 behaalden 9 ACK-ers één of meerdere gouden medailles.  Delfien Das en Carine Van Hooydonck wonen in Essen; maar de andere 7 (Kalmthoutenaren) werden gehuldigd door de Gemeente Kalmthout op de jaarlijkse kampioenenviering. Proficiat Ashley Sebregts, Senne Schuybroek, Chelsea Schuybroek, Lisa Gotink, Nele Van den Bergh (die wegens examen er niet kon zijn), Jurgen Schuybroek en Danny Gotink!
hun gouden medailles:

•Ashley Sebregts: verspringen pupillen (meisjes)
•Senne Schuybroek: verspringen miniemen (jongens)

•Chelsea Schuybroek: 1500m kadetten (meisjes)
•Lisa Gotink: 100m, 200m en 400m scholieren (meisjes)
•Nele Van den Bergh: 100m en 200m juniors (meisjes)
•Jurgen Schuybroek: 800m, 1500m, hoogspringen en speerwerpen masters +40
•Danny Gotink: discuswerpen masters +45