Nog enkele belangrijke crossen op de agenda

Nu het zomerseizoen zich aankondigt (voor kalender klik hier), toch nog een woordje uitleg over het cross-criterium en het veldloop kampioenschap.

Zaterdag 4 maart wordt de zesde criteriumcross gelopen in Zandhoven.  De 5 beste resultaten tellen voor het klassement.  Elke atleet met minimum 3 deelnames aan criteriumcrossen, krijgt een prachtige beker!! Klik hier voor het klassement na 5 wedstrijden.  Hopelijk tot zaterdag in Zandhoven!

Zaterdag 18 maart wordt het KAVVV veldloopkampioenschap gehouden in Berendrecht (camping de watertoren).  Iedereen mag deelnemen; MAAR enkel atleten die aan 5 crossen tijdens het seizoen hebben deelgenomen, worden opgenomen in het klassement en kunnen dus kampioen worden.

Over het zomerseizoen volgt later een woordje uitleg via site, facebook en brief.