ACK wint 7 medailles op de KAVVV veldloopkampioenschappen

Afgelopen zaterdag vond het KAVVV-veldloopkampioenschap plaats, de traditionele afsluiter van het winterseizoen. Plaats van het gebeuren was camping ‘de watertoren’ in Berendrecht op een aangenaam parcours.

Bij de benjamins kwamen Frauke (15e), Nick (12e) en Niels aan de start.  Er stond opnieuw geen maat op Niels Van Loock die na winst in het cross-criterium nu ook KAVVV-kampioen werd.  Bij de pupillen mooie resultaten voor Mette (10e), Bob (16e) en Jan (4e) die net naast het podium viel.

Onze miniemen Charlotte en Pieter werden eveneens 4e in hun reeks. Net zoals kadet Wannes trouwens die na een massa 2e plekken dit seizoen, nu helaas vrede moest nemen met de vierde plaats.

De 2e medaille van de dag was er voor scholier Lisa Gotink: zilver! En toen moest het echte feest beginnen. Vier master- dames aan de start en allen op het podium.  Goud voor Petra Bresseleers (+40), Ilse Konings (+45), Carine Van Hooydonck (+50) en zilver voor Jeanine Van Overveld (+55).  In de laatste wedstrijd van de dag sloot Wim Van Looveren (master+40) af met een zilveren medaille waarmee de totaaloogst voor ACK op 7 stuks kwam.

Proficiat aan alle deelnemers!!

Hier de link naar de volledige uitslag. (incl foutje bij benjamins jongens waar Niels Van Loock niet in staat; maar hij werd wel degelijk kampioen!)