KAVVV pistekampioenschappen komen eraan!

Nog 2 ‘gewone’ pistewedstrijden staan op de agenda, 29/07 op onze piste aan den Heikant en de week nadien in Sint-Niklaas (06/08).

Op 12, 19 en 26/08 vinden dan de KAVVV-kampioenschappen plaats in respectievelijk Beveren, Stabroek en Burcht. Alle atleten met 5 of meer deelnames aan pistewedstrijden tijdens het seizoen, mogen hieraan deelnemen en komen dus in aanmerking voor de medailles.  Volledige kalender vind je op de site van KAVVV (atletiek).

ACK-ers al zeker startgerechtigd (>5 deelnames): Benjamins Sebregts Joey en Van Loock Niels, Pupillen Sebregts Ashley en Van de Watering Jan, Miniem Van de Watering Pieter, Kadet Gotink Wannes, Scholier Gotink Lisa en Masters Gotink Danny en Kustermans Antoon.

Komen nog in aanmerking: (4 deelnames): Benjamin Jacqmain Frauke, Pupil Jacqmain Bob, Miniemen Gotink Charlotte en van Looij Joachim en Senior Van den Bergh Nele.

Komen nog in aanmerking (3 deelnames): Benjamin van Looij Annelies,  Miniemen Schuybroek Senne, Kadet De Nave Vincent en Masters Konings Ilse en Van Hooydonck Carine.