19 medailles voor ACK op de eerste kampioenschapsdag…

Vandaag (12/08) vond de eerste dag plaats van de KAVVV pistekampioenschappen.  Negen atleten van ACK kwamen in actie en ze haalden elk minstens 1 medaille.  Van een mooie prestatie gesproken! Proficiat aan onze ploeg!

Bij de benjamins haalde Niels Van Loock een dubbelslag; 2 x GOUD op 60m en kogel.  De 60m ging trouwens in een nieuw clubrecord (09s44).  In de zelfde categorie behaalde Joey Sebregts zilver (kogel) en brons (kogel).

Bij de pupillen zorgde Ashley Sebregts voor GOUD bij het kogelen en brons op de 60m.  De kogel ging 07m46 en dat is ook een nieuw clubrecord.  Jan Van de Watering haalde zilver bij het kogelen pupillen jongens.

De miniemen meisjes zijn al een gans jaar ondervertegenwoordigd. Dat zal Charlotte Gotink worst wezen: 2 x zilver (hoog en 400m) en 1 x GOUD (discus).  Bij de miniemen jongens zorgde Pieter Van de Watering voor 3 x zilver (hoog, kogel, 400m)

Kadet Wannes Gotink liep naar zilver op de 1500m en haalde eveneens zilver (kogel) en brons (discus).

Scholier Lisa Gotink liep een zeer mooie 400m en verbeterde haar eigen clubrecord: 01m02s26.  GOUD uiteraard.

Ouderdomsdeken Danny Gotink waagde zich nog eens aan het hoogspringen en haalde GOUD (weliswaar met zeer beperkte tegenstand 🙂 ). Bij het discus werd hij 2e, zilver dus.

Nogmaals proficiat aan onze ACK-ers die de weersomstandigheden trotseerden en voor een pak mooie prestaties zorgden (waaronder dus 3 clubrecords).

De volledige uitslag volgt op de KAVVV website.

Foto’s volgen nog.