Het veldloopseizoen tot zover (+ tussenstand criterium)…

2017 12 criterium tussenstand

We zijn zowat halverwege het veldloopseizoen en onze atleten hebben alle weersomstandigheden al meegemaakt: zonnige oktobercrossen en natte, vettige en soms erg koude november en december crossen.  De ACK-aanwezigheid was soms heel goed, maar soms ook wat teleurstellend.  Zoals steeds hebben de afwezigen ongelijk, dus hopelijk mogen we nog veel ACK-ers begroeten op de volgende crossen.  Op onze site vind je de volledige kalender met enkele leuke crossen in december en januari; de volgende aanbevolen wedstrijd vindt plaats op zaterdag 3 februari, bij ons op het Sportpark Den Heikant (=5e criteriumcross).

Ondertussen zijn er al vier van de zes criteriumcrossen gelopen en krijgt het klassement al wat vorm.  Via bijgaande link vind je de tussenstand.  Na de 6e cross (Zandhoven 10 februari), wordt het eindklassement opgemaakt.  Vanaf 5 deelnames, kom je in aanmerking voor de overwinning.  Heb je alle crossen meegedaan, dan valt de slechtste uitslag weg en tellen de 5 beste resultaten.  Alle atleten die aan minstens 3 criteriumcrossen hebben deelgenomen, krijgen een beker.

Let op: de laatste criteriumcross (+bekeruitreiking) is veranderd in de kalender: deze vindt plaats op zaterdag 10 februari in Zandhoven (en niet 3 maart zoals in boekje vermeld staat).