Jaarlijks ACK-feestje voor Bestuur en trainers.

Wat zou een club zijn zonder de vele helpende handen? Inderdaad, helemaal niets…

Ieder jaar belonen we onze Bestuursleden en trainers (en hun partners) met een etentje in de Track. Een gezellig samenzijn waarbij we onze trainers graag in de bloemetjes zetten.  Zonder hen zouden onze ruim 300 leden niet elke week hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Bedankt aan onze volledige trainersploeg: Jürgen, Jan A, Mannuel, Toon, Ashley, Jan B, Dirk, Jef, Carine, Caroline, Nele, Arlette, Linda, Bénédicte, Walter, Marcel, Lisa, Chelsea, Wannes, Marc, Fré, Jan VR en Niels!  JULLIE ZIJN TOP!

En uiteraard ook een woord van dank aan onze Bestuursleden Danny, Luk, Francky, Jan, Nicole, Brigitte, Jürgen, Mannuel, Stefan en Ron!

En het buffet van onze sponsor Traiteur Tinne heeft gesmaakt…