ACK organiseert zeer succesvolle criteriumcross.

Op zaterdag 3 februari kwamen 300 atleten, waaronder maar liefst 51 ACK-ers, aan de start van de 5e KAVVV criteriumcross in Kalmthout. Door de regen van de laatste weken lag het veld er erg zwaar bij maar dat kon de atleten niet deren.

Proficiat aan alle lopers en een heel dikke merci aan onze helpers! Topploeg!!

ACK-ereplaatsen waren er voor benjamins Alexi Van Gheel (2e) en Joren Luyckx (3e); pupillen Witse Punselie (1e) en Niels Van Loock (2e); kadet Wannes Gotink (3e); junior Lisa Gotink (2e); masters+45 Carine Van Hooydonck (1e) en Chantal Lauret (2e); master+55 Jeanine Van Overveld (1e); senior Thijs Vissers (2e) en master+40 Van Looveren Wim (2e).

Klik hier voor de uitslag

Klik hier voor de tussenstand van het KAVVV criterium

Volgende week staat de laatste criteriumcross op het programma in Zandhoven.  Iedereen die dan aan minstens 3 criteriumcrossen deelnam, krijgt sowieso een beker.  Om het criterium te winnen, moet je aan minstens 5 criteriumcrossen hebben deelgenomen.