9 TOP-5 plaatsen voor ACK in eindklassementen KAVVV-crosscriterium. Chantal (+45) en Jeanine (+55) winnaar van hun reeks.

Op zaterdag 10 februari kende het KAVVV-crosscriterium zijn finale op het leuke parcours in Zandhoven.  Het crosscriterium bestaat uit 6 wedstrijden tijdens het seizoen, waaronder ook de cross in Kalmthout (vorige week).  Na de wedstrijd in Zandhoven werden de bekers uitgedeeld.  Iedereen met minstens 3 deelnames viel sowieso in de prijzen, voor de top-5 bij de jeugd en de top-10 bij de volwassenen was de beker nog iets groter.

Gezien de krokusvakantie was de opkomst iets minder op de laatste criteriumcross; doch gingen heel veel blije gezichten met een beker naar huis (en wie er niet was, krijgt die uiteraard later).  Ook heel veel ACK-ers -jong en oud- kunnen een beker bijplaatsen op de kast thuis.  Proficiat!

Wij geven nog graag een overzicht van de TOP-5 plaatsen van ACK.  Bij de benjamins werd Alexi Van Gheel 3e in de eindrangschikking, evenveel punten als de 2e maar dan telt het laatste resultaat.  Zeer mooi resultaat aangezien 34 benjamins in het klassement werden opgenomen (3 of meer deelnames).  De kadetten jongens maakten er een spannende cross van, met Pieter Van de Watering (winnaar in Zandhoven) op de 2e plaats en Wannes Gotink 4e.  Zus Lisa Gotink eindigde als 3e bij de juniors dames.

Bij de heren haalde Thijs Vissers een zeer mooie 4e plaats in het eindklassement; master +40 Wim Van Looveren deed nog beter en werd 2e.  Maar de kers op de taart kwam van onze dames.  Master +35 Petra Bresseleers werd 2e.  Chantal Lauret (+45) en Jeanine Van Overveld (+55) behaalden het meest aantal punten en werden dus eindwinnaar van het KAVVV crosscriterium 2017-2018.  Een schitterend resultaat Chantal en Jeanine!!

Klik hier voor uitslag Zandhoven

Klik hier voor einduitslag criterium

Er resten nog enkele crossen dit seizoen. Noteer alvast 10 maart in Kalmthout (clubkampioenschap!) en 17 maart in Schoten (KAVVV kampioenschap). Let wel, om op 17 maart te mogen meedoen, moet je aan minstens 5 crossen tijdens het seizoen hebben deelgenomen.