ACK viert zijn trainers

350 atleten begeleiden in acht verschillende trainingssessies per week; dat is alleen maar mogelijk met een TOP team van bekwame en gemotiveerde trainers.  ACK is zeer blij en fier dat we over zo’n TOP team beschikken.  En naar goede traditie worden die trainers gevierd in het jaarlijkse feestje voor Bestuur en trainers.  Dit jaar werden ook de hoofdsponsors uitgenodigd.

Thema dit jaar was Italië en dat was terug te vinden in versiering, menu en de dranken tot Sambucca en Limoncello toe.  En dat het lekker (en veel) was 🙂

Bij de aperitief (prosecco uiteraard) opende voorzitter Danny Gotink de avond.  Hij overliep de sportieve successen van het afgelopen seizoen met ondermeer een karrevracht medailles op de KAVVV kampioenschappen, de eigen organisaties zoals Turfloop en crossen, de marathonprestaties van vele ACK-ers, de viering van ACK-ers door de Gemeente Kalmthout, de medewerking aan het Stratenloopkampioenschap van Kalmthout, en zo veel meer.  Ook de financiën werden even toegelicht en er werd alvast vooruit gekeken naar 2019: onze vaste wedstrijdorganisaties, de 10e ACK-kwis op 1 maart 2019, Turfloop in september, …  Er zal ook geïnvesteerd worden in geluidsschermen voor de kantine en een afdak voor het publiek.  En binnenkort brengen we een nieuw gamma trainingsjassen.  En in primeur werd het kerstkadootje voor alle leden al getoond.  rara…

En dan was het tijd om de trainers in de spotlights te zetten.  Eén voor één werden ze naar voor geroepen voor een klein kadootje en uiteraard een mooie groepsfoto.  Bedankt Carine, Jan, Jef, Fré, Marc, Niels, Marcel, Gert, Toon, Walter, Linda, Arlette, Bernadette, Wannes, Lisa, Jan, Jan, Caroline, Nele en Mannuel.  En ook dank aan de nieuwkomers Pascal, Thijs, Vincent en Ann.  Nog een bloemetje er bovenop voor jeugdcoördinator Carine en de fotograaf kon aan het werk.

De voorzitter vroeg ook een applaus voor het geweldige ACK-Bestuur.  Merci Stefan, Ron, Jan, Brigitte, Nicole, Mannuel, Jurgen, Luk, Francky en Danny!  Tot slot werden de 2 aanwezige hoofdsponsors een kleine attentie aangeboden.  Bedankt Ron en Irene (RIS Graphics) en Gert en Petra (Elektro Beyers).  Brouwerij Cassimon en Mega Windy konden er helaas niet bij zijn.

En na het officiële gedeelte was het tijd voor een heerlijk Italiaans buffet met aangepaste wijnen uiteraard.  En er werd tot de late uurtjes bijgepraat.  Het was weer leuk…