Ruim 300 lopers aan de start van criteriumcross ACK

Klik hier voor uitslag ACK cross

Klik hier voor foto’s ACK-cross

Na het regen- en sneeuwweer van de afgelopen weken, lag het parcours van de ACK-cross er weer erg zwaar bij. Een ‘echte’ cross werd het dus aan ons terrein aan de Heikant. Uiteindelijk zouden 307 lopers, waaronder 46 ACK-ers, aan de start verschijnen.

Door de loodzware omstandigheden was iedere deelnemer al een winnaar op zich. Respect! De door ACK aangeboden pannenkoek achteraf smaakte dan ook heerlijk.

Onze ACK-ploeg presteerde erg goed in de breedte en zorgde ook voor een aantal uitschieters; lees TOP-3 plaatsen. Door een nieuwe overwinning verzekerden 3 ACK-ers zich al van de eindoverwinning in het KAVVV criterium: benjamins Milla Punselie en Pieter Verbiest en V+55 Jeanine Van Overveld. Andere podiumplaatsen waren er voor Niels Van Loock (2e, pupil), Mattis Hoppenbrouwers (3e, pupil), Pieter Ven De Watering (2e, kadet), Ilse Konings (2e, V+50), Wim Van Looveren (2e, M+40) en Ruud Woord (2e, M+60).

Start pupillen