Milla, Pieter en Jeanine winnen KAVVV crosscriterium

Klik hier voor einduitslag KAVVV crosscriterium

De cross begin maart in Zandhoven is traditioneel de 6e en laatste KAVVV criteriumcross van het seizoen. Het criterium is een klassement van 6 crossen, waarvan de 5 beste resultaten meetellen in het eindklassement. Dit jaar viel de cross samen met de krokusvakantie; gelukkig hadden sommige afwezigen zich eerder al verzekerd van een mooi eindresultaat.

Uiteindelijk liepen maar liefst 34 ACK-ers mee in minstens 3 criteriumcrossen, wat voldoende is om met een mooie beker naar huis te gaan. Uiteraard komen enkel diegenen met minstens 5 deelnames in aanmerking om het criterium te winnen.

In bijgaande uitslag vindt u de eindrangschikkingen van alle reeksen. In 3 reeksen, werd het klassement gewonnen door een ACK-er. Bij de benjamins staat er al een heel seizoen geen maat op Milla Punselie en Pieter Verbiest. Beide op nummer 1 dus. Voorts won ook Jeanine Van Overveld haar categorie, de dames +55.

Een tweede plaats in het eindklassement was er voor pupil Niels Van Loock. Derde plaatsen gingen naar pupil Mattis Hoppenbrouwers, kadet Pieter Van De Watering en senior Joris Luyckx.

Wij wensen alle deelnemende ACK-ers een dikke proficiat met hun mooie beker. En extra proficiat voor Milla, Pieter en Jeanine!! En bedankt Ann Drossin voor de foto’s!