7 medailles op KAVVV crosskampioenschappen

Een kleine delegatie van ACK tekende present op de crosskampioenschappen, dit jaar georganiseerd in Sint-Niklaas (domein De Ster). Slechts 10 ACK-atleten aan de start, maar wel 7 medailles (3 gouden, 4 zilveren); dat heet efficiënt zijn..

Vooral bij de jeugd domineerde ACK met 3 van de 10 te behalen titels. Bij de benjamins opnieuw een super Milla boven op het podium. Pieter haalde in de zelfde categorie zilver. Pupillen Tess en Frauke liepen een mooie wedstrijd. Bij de pupillen jongens haalden we goud en zilver met Niels en Mattis

Met Bob en Jan stonden 2 ACK-miniemen aan de start en Jan zorgde voor zilver. Broer Pieter deed nog 1 plaats beter en haalde goud bij de kadetten.

Tot slot slechts 1 deelnemer bij de volwassenen, maar wel een topper. Ilse Konings haalde zilver bij de V+50.
Proficiat aan alle deelnemers!
Bedankt Ann Drossin voor de foto’s!