Pistemeeting ACK : foto’s (met 47 ACK-ers)

Zaterdag 25 mei werd het een mooie namiddag op onze terreinen van sportpark Heikant; ACK organiseerde een pistemeeting (wegens omstandigheden de enige ACK-meeting van dit seizoen). Ook het weer liet zich van zijn beste kant zien, de infrastructuur is uiteraard TOP en een pak atleten en supporters waren van de partij. Kortom alles aanwezig om er een leuke wedstrijd van te maken.

Onze jeugd was goed vertegenwoordigd (32 benjamins, pupillen en miniemen), maar ook de mastercategorie telde 8 deelnemende ACK-ers. En voorts mochten we veel volk verwelkomen van de andere KAVVV-clubs.

Het werd dus een fijne namiddag met veel sportieve prestaties (waaronder 1 ACK clubrecord voor Pieter Verbiest, benjamins 400m). ACK dankt alle atleten, supporters en uiteraard ook alle helpers en de KAVVV-jury.

Klik hier voor alle foto’s.

Klik hier voor volledige uitslag.