Feest van de vrijwilliger met oa huldiging van Nicole De Corte.

Vrijdag 8 november vond in het Strijboshof het Feest van de (sport)vrijwilliger plaats. Deze avond werd georganiseerd door de Kalmthoutse Sportraad, in samenwerking met de gemeente Kalmthout, en had als doel om de Kalmthoutse sportvrijwilliger te belonen voor hun dagelijkse inzet voor de Kalmthoutse sportclubs. ACK werd vertegenwoordigd door enkele leden van het Bestuur, namelijk Stefan, Ron, Nicole, Brigitte, Luk en Danny.

Er werd een receptie aangeboden met lekkere hapjes en drankjes en terwijl kon er flink bijgebabbeld worden met sportminded Kalmthout. Het was een fijne avond; dikke pluim voor de Sportraad en de Gemeente. Dit is voor herhaling vatbaar šŸ™‚

Tijdens de avond werden enkele vrijwiligers met al minstens 20 jaren inzet voor hun club in de bloemetjes gezet en werd hen een mooi aandenken (een dikke duim) overhandigd. Ook ons ACK bestuurslid en penningmeester Nicole De Corte werd gehuldigd. Zij is sinds 1993 lid van ons Bestuur en neemt sinds 1996 de taak van penningmeester waar. Zij is zeer actief betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen van onze club en is, naast ons financieel brein, vaak helpende hand op onze activiteiten (vaak achter de toog om de dorstigen te laven). Een wat ons betreft meer dan terechte huldiging voor Nicole. Bedankt Nicole!

ACK wil met deze gelegenheid zeker alle vrijwilligers bedanken die er voor zorgen dat onze club kan bestaan en dat onze ruim 300 leden wekelijks hun favoriete sport kunnen beoefenen. ZEKER OOK EEN DIKKE DUIM!!

‘Onze’ Nicole De Corte gehuldigd voor meer dan 25 jaar inzet voor ACK.
Onze ACK vertegenwoordigers op het Feest van de vrijwilliger. Vlnr Brigitte Smout, Nicole De Corte, Danny Gotink, Luk Keuppens, Stefan Vandenbergh en Ron Van Namen.