ACK-feestje voor bestuur en trainers

Goede tradities moet men koesteren. En het jaarlijkse feestje voor onze trainers en bestuur, is zo’n goede traditie. Op 14/12 was het weer zo ver!

Na de aperitief opende voorzitter Danny de avond met een terugblik op het afgelopen kalenderjaar. De vele sportieve organisaties (crossen, pistemeetings, bijtjes- en turfloop, …), onze jaarlijkse quiz en de viering van onze kampioenen door de gemeente Kalmthout, zijn enkele vaste ingrediënten. Er werd natuurlijk ook al even vooruit gekeken op 2020 en -primeur- onze nieuwe trainingsvest werd onthuld (meer nieuws hierover volgt snel).

Natuurlijk werden de trainers (met een klein envelopje 😉 ) één voor één bedankt voor hun wekelijkse inspanningen, een bloemetje bovenop voor coördinator Carine, de groepsfoto, .. en het buffet kon geopend worden.

Lekker eten van traiteur Tinne en brood van Zvanut (2 van onze sponsors), de nodige dranken en vooral veel gezelligheid zorgden voor een topavond.

Bedankt Ann, Pascal, Marc, Carine, Toon, Walter, Linda, Arlette, Gert, Bernadette, Niels, Marcel, Wannes, Jan VR, Jan B, Caroline, Nathan, Thijs, Nele, Vincent, Mannuel, Fré en Jef voor jullie onverdroten inzet om onze leden wekelijks bij hun portie sport te begeleiden!

En ook bedankt aan ons bestuur om het hele jaar door alle grote en kleine dingen te regelen voor onze geliefde club ACK. Merci Luk, Francky, Ron, Stefan, Nicole, Brigitte, Mannuel, Elfi (ons nieuwste bestuurslid) en Danny!