Leuke ACK-cross en tussenstand KAVVV-crosscriterium

Wat werd het weer een succes, onze criteriumcross in Kalmthout. Ruim 300 deelnemers, waaronder maar liefst 53 ACK-ers, kwamen aan de start. Veel wind en een zwaar parcours zorgden voor een mooie strijd in alle reeksen.

Pupil Pieter Verbiest en scholier Pieter Van De Watering zorgden voor ACK-overwinningen. Voorts waren er ereplaatsen voor benjamin Corneel Brughmans (2e), pupil Niels Van Loock (3e), scholier Wannes Gotink (3e), M+40 Wim Van Looveren en M+60 Toon Kustermans.

Bedankt aan alle deelnemers, supporters en helpers!

KLIK HIER VOOR VOLLEDIGE UITSLAG

Na deze cross krijgt het klassement van het KAVVV-crosscriterium verder vorm. Nog 1 wedstrijd te gaan (Zandhoven 14 maart) en we weten de eindrangschikking. Vele ACK-ers hebben zicht op een mooi klassement. Master +60 Toon Kustermans is reeds zeker van de eindoverwinning. Voorts staan pupil Pieter Verbiest, scholier Pieter Van De Watering en V+55 Jeanine Van Overveld in poleposition voor de eerste plaats, mits zij de laatste wedstrijd in Zandhoven deelnemen.

KLIK HIER VOOR TUSSENSTAND CRITERIUM