Zaterdag 07 maart ACK-cross (incl clubkampioenschap): allen daarheen!!

Op zaterdag 7 maart organiseert ACK voor de 16e keer de Memorial Jean Janssens en deze keer wordt dit een unieke gebeurtenis op een uniek parcours. Het wordt een sprintcross wat inhoudt dat de normale afstanden ongeveer gehalveerd worden. Bovendien mogen we gebruik maken van het spectaculaire BMX-parcours op het sportpark.

Als je voorts weet dat deze wedstrijd ook geldt als ACK-clubkampioenschap (mét bekers), dat elke deelnemer een mooie prijs krijgt en dat deelnemen voor alle leden gratis is, is er geen enkele twijfel meer… TOT ZATERDAG!

Inschrijven in onze kantine kan vanaf 12.30u. Eerste start 13.30u.
Vergeet geel nummer, lidkaart en ACK-truitje niet!
Collectieve opwarming om 13u.

De afstanden (ongeveer):

  • ben/pupil: 400m
  • miniem: 600m
  • kad/schol M: 1000m
  • kad J: 1000m
  • schol J: 1800m
  • dames: 1200m
  • heren: 2400m