De zomer van 2020…

De zomer van 2020 zal niet licht vergeten worden. ‘Never waste a good crisis’; dat hebben velen van jullie ongetwijfeld gedaan. Ontdekken dat een staycation ook wel eens leuk is en dat er oh zo veel mooie plekjes in België bestaan. Ervaren dat achter bubbels zich intense relaties en mooie vriendschappen kunnen verschuilen. Wandelen, fietsen, lopen, .. als vast ingrediënt voor vele bubbels …

Als één van de grotere atletiekclubs in onze provincie (gelukkig op de parking 😉 ), doen we ons best om, ook in deze tijden, onze atleten zo veel mogelijk hun geliefkoosde sport te laten beleven. Onze volwassenen hebben, elk op hun manier, de conditie verzekerd en voor onze jeugd hebben we, zo gauw dat weer mocht, trainingen blijven organiseren, de ganse zomer lang. Knap van onze trainers! Wedstrijden zaten er helaas niet in.

Binnenkort geeft het vorige seizoen het stokje door aan alweer een nieuw jaar vol atletiek. Niemand weet precies hoe dat seizoen er zal uitzien. Wij bereiden ons volop voor op een seizoen met quasi de zelfde trainersploeg, met hopelijk veel nieuwe leden (reclame maken mag 🙂 ), met als het even meezit een volle cross- en pistekalender en hopelijk ook met onze vaste organisaties (Turf/bijtjesloop, 2 crossen, 2 pistewedstrijden, quiz).

In september zullen we weer open trainingen organiseren, zodat iedereen kan komen ervaren hoe leuk het bij ACK is. Helaas zal er geen bijtjesloop noch Turfloop doorgaan dit jaar. KAVVV hoopt wel om op 19/09 de laatste criteriumcross van vorig seizoen alsnog te organiseren in Zandhoven. We wachten het nog even af.

Voor iedereen nog een fijne vakantie, alvast een succesvolle heropstart van de scholen en uiteraard veel atletiekplezier in de laatste weken van dit seizoen, dan wel de eerste weken van het volgende.

Keep it safe!

De ACK-ploeg