Proberen?

Lang genoeg thuis gezeten? Kriebelt het bij je kind of bij jezelf om eens wat actiefs te gaan doen?

Kom eens vrijblijvend proberen! Dit is het perfecte moment: na de grote vakantie is er steeds een grote instroom van nieuwelingen waardoor je zeker niet alleen begint.

Kinderen

Kinderen worden verdeeld op leeftijd. Kijk even op de trainingsuren wanneer je kind kan komen. Vooraf aanmelden is niet nodig, je kan meteen naar de training komen. Meld even aan de trainer dat je kind komt proberen.

Geboren in 2010 of later?
Inschrijven is dan enkel mogelijk tot en met 30 september! Daarna kan deze leeftijd pas weer inschrijven na de Krokusvakantie.

Volwassenen

Er zijn 3 verschillende trainingen waar je kunt komen proberen. Probeer vooraf best je niveau in te schatten. Ben je niet zeker over je niveau? Begin dan op de woensdagtraining.

Dinsdag 20:15u-21:15u: Volwassenen gevorderden trainen in de vorm van intervals. Je zal bijna de hele training effectief lopen en rond de 10 kilometer afleggen. 

Woensdag 20u-21u: Volwassenen recreanten trainen met vooraf opwarming en stretching. Je zal ongeveer een half uur effectief lopen.  Meestal is dit in de vorm van verschillende afstanden, oefeningen, intervals … Je zal na een training ongeveer 5 kilometer gelopen hebben.

Donderdag 20u-21u: Dames recreanten: gelijkaardig aan de training op woensdag; deze training is enkel voor de dames.