Zaterdag 19/09: 6e criteriumcross in Zandhoven

Op zaterdag 19/09 organiseert APSO de laatste criteriumcross van vorig seizoen. Dit gaat om de wedstrijd die normaliter in maart had moeten plaats vinden. Omdat deze wedstrijd deel uitmaakt van het criterium van vorig seizoen, loopt iedereen in de categorie van het vorige seizoen. Nieuwe leden (vanaf dit seizoen), kunnen niet deelnemen een deze cross. Na de wedstrijd volgt de klassieke bekeruitreiking, op basis van het klassement van de 6 criteriumcrossen (5 beste resultaten tellen). Hier vindt U de voorlopige tussenstand.

ACK apprecieert enorm de inspanningen van KAVVV en de club APSO om deze wedstrijd te organiseren. Wij roepen onze leden dan ook op om zich strikt aan de opgelegde corona-regels te houden. Lees onderstaande regels en vul vooraf het formulier waarvan sprake in!

Hierbij de belangrijkste regels zoals die door KAVVV zijn doorgegeven:

-Iedere aanwezige dient geregistreerd te worden.  Klik hier voor het formulier en vul dit vooraf in. Dit formulier dient afgegeven te worden alvorens men het wedstrijd terrein mag betreden

-Iedereen ,behalve kinderen onder de 12 jaar, draagt het mondmasker ten allen tijde. Dit mag enkel afgedaan worden bij het inlopen en de wedstrijd zelf.

-Het is verplicht aan de start tot de startmeester zegt dat de mondmaskers afgedaan mogen worden. Na de wedstrijd dient het zo snel mogelijk terug gedragen te worden

-Er zal slechts 1 ingang zijn tot het terrein , deze zal zich bevinden aan de zijkant van de houten chalets.  Alle andere worden afgesloten.

-Geen kleedkamers gebruiken.

-er wordt vanaf nu gewerkt met starturen , dit om vermenging van verschillende categorieën aan de start te vermijden.  Blijf daar dus weg als het nog niet uw wedstrijd is die gaat starten.

-U zal zien dat er ook voor de inschrijving en voor de bekeruitreiking een tijdschema is opgesteld , dit om dezelfde redenen.  Blijf niet rondhangen op het secretariaat  , ga een eind verder een praatje maken met een mede atleet die u lang niet meer gezien hebt…

-Wij vragen uitdrukkelijk dat er buiten het wedstrijdparcours wordt opgewarmd , weer om het mengen van categorieën te beperken.  Atleten die zich hier niet aan houden kunnen uit wedstrijd gezet worden.

-Er worden geen deelnamekaartjes meer gemaakt door het secretariaat , dit houdt in dat iedereen zeker met zijn eigen nummer loopt , niet met die van papa of zus…

-Inschrijving kan enkel met de badge om oponthoud en filevorming voor het secretariaat te vermijden.

-Respecteer de social distance naar officials , secretariaatsmedewerkers en andere atleten.

-Er worden geen papieren uitslagen meer uitgereikt.  De uitslagen zijn te vinden op de site.  Enkel atleten die geen internetverbinding hebben kunnen een uitslag bestellen.  Deze zal bij de volgende organisatie beschikbaar zijn.