Wij nemen afscheid van een zeer groot mens…

Soms staat de wereld even stil … en ik vrees dat vandaag zo’n moment is.  Vandaag vernemen we het overlijden van Jan Adams. Onze vriend, medeloper, quizzer, turfloopbezieler, ACK-quiz bezieler, ex-trainer, ex-bestuurslid en zo veel meer.  Jan had een zwaar fietsongeluk enkele maanden geleden en is helaas afgelopen vrijdag ons veel te vroeg ontnomen.

Zelden iemand ontmoet met zo veel passie in alles wat hij deed.  Passie voor zijn sport, voor de natuur, voor het quizzen, voor de politiek, voor het reizen met zijn geliefde echtgenote Brigitte, voor ACK, voor alles en veel meer… Jan deed niets ‘half zijn gat’. Hij ging ervoor, onvoorwaardelijk en steeds tot het ultieme einde.

Hij was, na een lange carrière bij de Gemeente, met pensioen en zou samen met Brigitte, ook net met pensioen, nog zo veel plannen gaan uitvoeren.  Op zijn gekende manier, met verwondering voor de kleine dingen in het leven en met passie voor de grote dingen.  Een dom ongeluk heeft er helaas anders over beslist.

ACK wenst Brigitte en familie alle sterkte bij het verwerken van dit tragisch verlies. 9/11 heeft voor de hele ACK-familie een zeer trieste extra dimensie gekregen. 

RIP Jan, je zal gemist worden…