Onze 12-plussers kunnen terug trainen!

Goed nieuws voor onze jeugatleten 12+. Vanaf maandag 01/02 zullen alle jeugtrainingen zoals normaal doorgaan, uiteraard mits het naleven van enkele belangrijke coronaregels. Wij vragen aan alle atleten/ouders om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen in het kiezen van één (1) hobby. Concreet mag iedere jongere 1 hobby uitoefenen in groep. Indien atletiek wordt gekozen (wat we natuurlijk graag hebben 🙂 ), kan geen andere sport/jeugdbeweging… uitgeoefend worden.

We trainen in vaste kleine groepjes van maximum 10 atleten met ook een vaste trainer. Alle trainingen gaan door op de reguliere uren op maandag, dinsdag en vrijdag. Op donderdag is het nog steeds geen training. Het spreekt voor zich dat wedstrijden voorlopig niet kunnen doorgaan.

We zijn blij dat ook de groep 13-18 terug mag trainen en bedanken onze trainers voor de flexibiliteit in het heropstarten. Veel succes iedereen!