Geen 1 mei als een ander…

Hoe is het? Iedereen gezond? Ben je het nog niet beu? Alles OK? Het zijn de klassieke vragen die onze straatconversaties domineren. Het blijven vreemde tijden waarbij onze sociale kalender tot een minimum is herleid en tradities onder druk staan.

Normaal had deze middag onze piste het toneel geweest van één van de jaarlijkse sportieve hoogtepunten van Kalmthout: de parkcross. Maar helaas kan dit evenement voor het 2e jaar op rij niet doorgaan.

We treuren niet en durven toch al beginnen dromen van betere tijden in de komende maanden. We blijven ondertussen maximaal trainingen geven en bereiden ons voor op een hopelijk min of meer normaal seizoen 2021-2022. En stiekem hopen we toch nog op een pistewedstrijd deze zomer, al zal dat al zeker niet in mei of juni zijn (beslissing KAVVV). Voorlopig staat op 17/07 een meeting gepland op onze piste. Maar dat wordt afwachten…

Geniet ondertussen van de mooie lente- en zomermaanden, van de langere dagen, van sportief vertier wandelend, lopend of fietsend, van de sociale contacten die wel mogen… en hopelijk tot gauw, ergens te velde…