Fantastisch crossfeestje op ons ‘bergjes-terrein’ (criterium 5/2)

De ACK criteriumcross op 5 februari werd een fantastisch feestje. Voor de laatste keer konden we gebruik maken van ‘de bergjes’ en dus maakten we er een spectaculair maar zwaar parcours van dat door iedereen zeer gesmaakt werd. De afstanden bij de vrouwen en mannen werden omwille van de zwaarte wat ingekort. Uiteindelijk stonden maar liefst 282 deelnemers aan de start waaronder 53 ACK-leden. Van een succes gesproken. Ook het publiek was talrijk aanwezig, waardoor het een sfeervolle crosshappening werd. Bedankt aan atleten, supporters, jury en alle helpers. U was fantastisch.

Maar liefst 5 reeksen werden gewonnen door ACK-ers: Pupil Tim Staut, miniem Pieter Verbiest, scholier Jente Broeckx, V+45 Petra Bresseleers en V+55 Carine Van Hooydonck. Voorts noteerden we nog tal van ereplaatsen, maar zagen we vooral 53 ACK-ers die allen het beste van zichzelf gaven.

In de voorlopige tussenstand prijken ook veel ACK-ers bovenaan en Tim, Pieter en Jente staan zelfs aan de leiding van hun reeks. Er resten nog 2 criteriumcrossen (Burcht 5/3 en Zandhoven 12/3) om deze goede uitgangspositie te verzilveren. Op 12 maart zal ook de bekeruitreiking plaats vinden waarbij elke deelnemer aan minstens 3 criteriumcrossen, een beker krijgt.

Klik hier voor uitslag criteriumcross ACK.

Klik hier voor tussenstand crosscriterium.

Klik hier voor veel meer foto’s (Dan Vandenhaute)