Mooie resultaten op veldloopkampioenschap

Een kleine maar enthousiaste delegatie was aanwezig op het veldloopkampioenschap.


Benjamin Milla Pieters startte als eerste ACK atleet en behaalde een  mooie 8ste plaats. Pupil Kato Luyckx sprintte zich als 1ste ACK atleet naar een podiumplaats (3de plaats). Ook Tim Staut behaalde het podium (2de plaats). Zen van Landeghem finishte in dezelfde reeks op een mooie 6de plaats.

Bij de miniemen meisjes behaalde Tess Van Loon (7de) en Frauke Jacqmain (13de) in de grootste reeks mooie plaatsen. Miniem Arne werd op de valreep verslagen en finishte op een knappe 2de plaats. Bij de kadetten jongens was het Bob Jacqmain  (6de) degene die knap de ACK kleuren verdedigde.

Dan naar de masters waarbij Erwin net naast het podium greep,  maar de dames Ellen en Carine het podium behaalden!

Proficiat aan alle deelnemers en ook bedankt aan de supporters!