KAVVV pistekampioenschappen komen eraan…

Na 2 zomers zonder, kunnen we gelukkig opnieuw uitkijken naar de pistekampioenschappen. 4 wedstrijddagen waarbij atleten van de verschillende KAVVV-clubs het tegen elkaar opnemen in de strijd voor de medailles. Het volledige programma is terug te vinden op de website van KAVVV-atletiek, maar hier alvast enkele belangrijke zaken.

Alle atleten die tijdens het seizoen aan minstens 5 pistewedstrijden hebben deelgenomen, mogen deelnemen aan de kampioenschappen. (Enkel voor het steeplekampioenschap zijn 3 deelnames voldoende). De kampioenschappen zelf worden per categorie georganiseerd, waarbij elke atleet in totaal aan maximaal 4 loopnummers en 4 kampnummers mag deelnemen. Per discipline is er een podium met medailles. Elke ACK-er die kampioen wordt in zijn/haar categorie wordt begin volgend jaar ook gehuldigd door de Gemeente Kalmthout. Kortom, redenen genoeg om deel te nemen!

De kalender van de kampioenschapen:

  • DAG 1: 07/08 SINT NIKLAAS: Steeple-kampioenschap (vanaf kadetten).
  • DAG 2: 13/08 BEVEREN
  • DAG 3: 27/08 BURCHT
  • DAG 4: 03/09 STABROEK

De wedstrijden beginnen vanaf 13u. Kom op tijd en vergeet geel nummer, lidkaart en ACK-truitje niet.

SUCCES AAN ALLE DEELNEMERS!