ACK organiseert eerste KAVVV kampioenschapsdag (en wint 20 medailles…)

Op 20/08 organiseerde ACK de eerste KAVVV kampioenschapsdag op onze piste aan ‘den Heikant’. Dit was initieel niet zo voorzien, maar door de hittegolf een week eerder werd de voorziene meeting van 13/8 uitgesteld.  Met veel plezier namen we de organisatie over.  Dankzij een perfect weertje, een goede organisatie, gemotiveerde helpers, veel supporters en natuurlijk vooral dankzij alle atleten, werd het een zeer leuke middag. 

De  ACK-ploeg telde 14 atleten die allen hun uiterste best deden in de strijd om de medailles.   Met een fantastisch resultaat! Proficiat  Aagje, Zen, Wout, Kato, Frauke, Emma, Joren, Arne, Elias, Niels, Bob, Joris, Ellen en Danny!

Uiteindelijk werden 20 medailles behaald, 11 gouden, 5 zilveren en 4 bronzen.  

GOUD: benjamin Wout Luyckx (kogel), pupil Zen Van Landeghem (60, kogel), pupil Kato Luyckx (60) , miniem Emma Vlaeminck (discus), miniem Arne Schrauwen (400), kadet Niels Van Loock (400, kogel), V+35 Ellen Vinck (400), M+40 Joris Luyckx (1500), M+50 Danny Gotink (hoog)

ZILVER: pupil Aagje Sanders (60, kogel), Emma Vlaeminck (kogel), Arne Schrauwen (kogel), Niels Van Loock (discus)

BRONS: Wout Luyckx (60), Kato Luckx (kogel), kadet Elias Boistay (400), Danny Gotink (discus)

KLIK HIER voor de volledige uitslag

KLIK HIER voor de foto’s

De ACK-ploeg vlnr: Ellen, Danny, Joren, Joris, Wout, Bob, Kato, Frauke, Arne, Niels. Ook Emma, Elias, Zen en Aagje waren van de partij (maar niet op de foto).