281 deelnemers op 5e Criteriumcross (org ACK)

Een nieuw parcours dat gesmaakt werd, een lekker crossweertje en maar liefst 281 deelnemers waren de ideale ingrediënten voor de 5e KAVVV-criteriumcross, georganiseerd door ACK (04/02/23).

Ook een pak ACK-ers stond aan de start. Pupil Thomas Van Calster zorgde voor de enige ACK-overwinning; andere ereplaatsen waren er voor benjamin Lennert Verhoeven; pupil Laure D’Espallier, pupil Matijs Vande Vyvere, miniem Milla Punselie, kadet Joren Luyckx en M+40 Luyckx Joris.

PROFICIAT AAN ALLE DEELNEMERS en bedankt aan de KAVVV en ACK-medewerkers en alle supporters om er een fijne namiddag van te maken.

Met nog 1 criteriumcross te gaan krijgt ook het klassement vorm. Luyckx Joris voert het klassement aan bij de M+40, maar ook pupil Thomas Van Calster staat in pole-positie voor de eindoverwinning in zijn reeks. Bovendien kunnen veel ACK-ers uitkijken naar een mooie beker in Zandhoven (11/03).

KLIK HIER voor uitslag cross en tussenstand criterium.