19 medailles op eerste kampioenschapsdag!

Op de eerste kampioenschapsdag in Beveren kwamen 13 ACK-ers in actie. Mooi weertje (eindelijk nog eens volop zon) en mooie piste zorgden voor een leuke namiddag. Onze ploeg zorgde voor maar liefst 19 medailles (10xgoud, 2xzilver en 7xbrons). Proficiat aan alle ACK-ers voor hun inzet!

Bij de benjamins was er 2xgoud voor Milla Pieters (60m en kogel) en zilver (kogel) en brons (60m) voor Wout Luyckx. Pupil Zen Van Landeghem haalde goud (60m) en zilver (kogel). Miniem Kato Luyckx haalde goud op de 400m en brons bij kogel. Broer Joren haalde 3 bronzen medailles (kogel, discus, 400m). Hij won later wel de 1500m, maar dat was zijn 4e nummer en telde dus niet mee.

Ook onze andere jeugdatleten Siebe Van Looveren, Alexander Tetaert en Emma Vlaeminck deden erg hun best maar haalden niet het podium.

Onze iets oudere atleten deden het ook zeer behoorlijk. V+35 Ellen Vinck zorgde voor 2 x goud (400m en 1500m). Bij de M+40 was er goud voor Jan Van Roey (1500m) en Joris Luyckx (5000m). Joris haalde ook nog brons op de 400m. Senior en kersvers lid Daan Witters pakte brons bij het discuswerpen. En onze voorzitter (en ouderdomsdeken) Danny Gotink haalde 2xgoud bij de M+50 (discus en hoog).

Alle uitslagen zoals steeds op KAVVV atletiek site. Op zaterdag 26/08 staat de 2e kampioenschapsdag op het programma in Sint-Niklaas (en dus niet Burcht zoals in boekje staat).